Välkommen in i gemenskapen!

Du kan bli onlinemedlem (gratis) eller fullvärdig medlem (100 kr/år) hos oss (läs mer om skillnaden). Börja med att ange ditt namn och personnummer. Vi behöver dessa uppgifter för att kunna få bidrag till vår verksamhet.

För att du ska kunna administrera ditt konto behöver du ha ett användarnamn och ett lösenord. För enkelhetens skull kommer du använda din email som användarnamn. Det är viktigt att du anger en giltig emailadress, därför ber vi dig mata in den två gånger!

Nu är det dags att fylla i dina adressuppgifter. Detta behöver vi för att vi ska kunna kontakta dig postalt. Telefonnumret är bra om vi behöver nå dig snabbt någon gång!

Våra stadgar är föreningens regler. De innehåller bestämmelser som gäller alla medlemmar och som man behöver känna till. För att fortsätta medlemansökan måste du godkänna dessa regler.

Föreningens stadgar inkluderar inte allt, därför har vi även skrivit ner regler som rör våra tävlingar och turneringar. Du behöver även godkänna dessa.

Till slut tycker vi det är viktigt att man uppför sig, vare sig man sitter vid datorn eller inte. Eller hur?

Nu kan du välja vilken form av medlemskap du vill ha.

Onlinemedlem Fullvärdig
          Medlemssida på nätet
          Rösträtt på Lidköpings Dataförenings årsmöten
          Delta i föreningsaktiviteter
          Rabatterade priser på evenemang (LAN m.m.) *
          Boka LAN-rum i föreningslokalen
          Kostnad TV-spel 20 kr/timma 10 kr/timma
          Kostnad datorspel 40 kr/timma 20 kr/timma
          Medlemsavgift/år 0 kr 100 kr
          Ditt val

* = Kan skilja sig mellan olika event. Kolla alltid anmälningsavgifter i samband med anmälan till specifika evenemang.

Nu är din ansökan klar och du är nu medlem i Lidköpings Dataförening!

Vi har skickat ett mail till emailadressen du angav för att kontrollera att du inte råkade skriva fel. Var vänlig klicka på länken i mailet du fick för att bekräfta adressen.

Välkommen in i gemenskapen!