Tjejkvällar måndagar, ojämna veckor

När vi upptäckte att intresset för våra spelkvällar ökade kom ett önskemål från oss tjejer i föreningen att få ha egna aktivitetskvällar. Vi startade då våra ”tjejkvällar”.

På tjejkvällarna är vi ett glatt gäng som samlas för att spela tv - spel och utbyta tips och idéerom allt möjligt. Hittills har vi haft aktiviteter som bland annat Skapa – din – egen - Mii, Dansa – tills – du - stupar och Hur – du – bäst – filmar – de – som – dansar – tills – de - stupar. Det är bara fantasin som sätter gräns för vad vi hittar på!

Just nu pågår ”Tjejligan 2.0”. Den här gången tävlar vi i fightingspel. Klart att du ska vara med – det är bara att hoppa in i seriespelet.

Du kan även gå med i vår Facebook - grupp, Tjejkvällar - Lidköpings Dataförening.
Alla som identifierar sig som tjej är välkomna.
Plats: Lidköpings E-sportcentrum
Dag: Måndagar ojämna veckor